2022-02-15
➼ 泰式肉碎豬頸肉比薩佢個餅底屬於少少脆嗰種,豬頸肉都正常發揮,好彩唔係好靭嗰種👍🏻加埋有少少辣嘅泰式肉碎,都幾惹味!不過Overall都係正常水準,唔算係好Impressive🤔➼ 脆炸五花腩見好多人話好好食,就嗌咗個試下🤔老實講,我個人覺得冇啲人講到咁正,首先佢外層個炸粉偏油同有啲燶燶哋(可能係我唔好彩姐!),咬落去會有淡淡哋嘅苦味,不過都可以接受嘅。五花腩肉質幾腍👍🏻可惜食咗幾件就開始覺得漏了,建議如果要試嘅話,多啲人Share就更好,因為其實都幾大份下!➺ 小分享:環境尚算寬敞,都坐得舒服嘅👍🏻但啲Staff好似唔係好知自己做緊乜,尤其係我入去想拎位嗰陣,門口又冇人,有啲不知所措之際想搵個人問下,終於有個人理下我,但佢第一句竟然係問我:「做咩?」🤷🏻♀️ 其實當下有啲忟憎,但之後諗返又覺得幾搞笑🤣
➼ 脆炸五花腩
➺ 小分享: