2014-07-10
因公司o係附近,成日心郁郁想試,但無奈太多人。終於等到冇咁多人咪試下囉。懷住期待既心情去試,點知失望到不得了,服務差不在講,去到排長龍,所以買外賣,入去餐廳問職員,佢叫我喺出面排隊等買,等左大約15分鐘,見入面既cashier都冇人排隊買野,唯有入去再問,點知企cashier既職員話可以就咁買,果一下真係好上爆佢,30幾度玩野咩。咁咪睇Menu 叫左碗咖哩叻沙,睇相好豐富,有蝦,有蛋,有其他配料。咁cashier 就叫我等20 分鐘,我見o個度地方又細又咁多人等攞食物,cashier 話要20 分鐘,咁我咪行返公司等一陣先落去攞囉。返到去比個號碼佢,佢話冇 order 。我同佢講冇理由,號碼牌我有單又有點會冇 order。個人淨係話冇跟住就唔理我,o個刻 d 火簡直衝上雲宵。咁既然佢唔理我又冇人幫到我,我唯有自己裝下佢個度有冇d take away 野放o係度無人認領。咁我自己睇係我個no,咁我問o個staff淨係講唔知走算,真係咁既服務態度點得o架,我都費事嘈攞野走啦。點知返到公司打開碗o野,d 火真係一發不可收拾。成碗咖哩叻沙我搵極都搵唔到有蝦,淨係得兩舊豆"朴"。我心諗唔係咁搵笨
咁咪睇Menu 叫左碗咖哩叻沙,睇相好豐富,有蝦,有蛋,有其他配料。咁cashier 就叫我等20 分鐘,我見o個度地方又細又咁多人等攞食物,cashier 話要20 分鐘,咁我咪行返公司等一陣先落去攞囉。返到去比個號碼佢,佢話冇 order 。我同佢講冇理由,號碼牌我有單又有點會冇 order。個人淨係話冇跟住就唔理我,o個刻 d 火簡直衝上雲宵。咁既然佢唔理我又冇人幫到我,我唯有自己裝下佢個度有冇d take away 野放o係度無人認領。咁我自己睇係我個no,咁我問o個staff淨係講唔知走算,真係咁既服務態度點得o架,我都費事嘈攞野走啦。點知返到公司打開碗o野,d 火真係一發不可收拾。成碗咖哩叻沙我搵極都搵唔到有蝦,淨係得兩舊豆"朴"。我心諗唔係咁搵笨呀$42 一碗叻沙得兩舊豆"朴"。一係完全同張相有好大出入。野食搵笨,服務生態度差。仲有食完去左兩次,都唔知係咪d 野唔乾淨,唔會再有下次囉 !!!