餐廳: 百樂潮州酒家 (時代廣場)
資訊:

2024-06-11 1489 瀏覽
Lee間食肆仍生存簡直係奇葩,食物算中上,但food size跟價錢簡直食水深😤上星期日三大一少去食lunch, 小朋友只飲水但太熱叫個女待應俾杯暖水來佢話只得熱水叫我們等D水自然涼喎,咁我們叫佢俾冰佢又話無,但如果叫汔水就有冰杯,簡單ridiculous, 最後投訴經理才拿杯冰來😤我哋本來五位一坐低佢就擺三碟小食,我叫佢拿走一碟佢就問我幾位,我話現在四位佢就話四位兩碟五位就要三碟,我知lee D係餐廳另類收入但使唔使賺到咁盡?因為有D餐廳係可以俾客人選擇要唔要,lee間嘢就hard sell到令人覺得討厭👎我本著留港消費貴D都去消費希望食肆有生意但lee間嘢原來成日俾人投訴服務差和食水深,就算香港人幾咁努力去撐都無用啦!我從來未寫過食評但今次佢哋實在太離譜我希望俾人投訴嘅食肆能拎個心出來做番好自己間餐廳,令食客做拾信心咁先係win win👍
2024-06-11