2024-10-14
想同朋友打邊爈聚會但又唔想受時間限制住,鍋霸真係最適合不過,見佢開張5周年做緊時間自主優惠,可以選擇任飲任食120分鐘,或者+$40轉無限時,夠晒彈性👍🏻同埋佢有3個價位嘅肉類套餐選擇,今次我地揀咗第一級嘅Prime Grade牛肩胛肉及西班牙無激素豬肉片吃到飽套餐,無限時$313/每位,食極都食唔完😝枱面空間夠晒闊落,仲有架手推車仔放配料,食得夠舒服😄自助醬料區飲品區,冷暖飲品都有提供,最中意飲呢到嘅烏梅山楂茶,極力推薦🤩入座後會先送上涼拌小食,等火鍋野食到之前開一開胃仲有鹽酥雞同花枝丸,一共有4款口味嘅調味粉可以揀,倒入紙袋裡面再SHAKE勻黎食就更加香口滋味😋湯底方面,我地加左$48轉做鴛鴦鍋,一次過滿足兩種口味。椰子雞鍋清甜椰香味十足,胡椒豬肚雞鍋濃郁胡椒香,啖啖都暖胃😉湯底裡面D雞件入味兼嫩滑😋雖然今次揀左食最經濟嘅套餐,但肉類一D都唔輸蝕,Prime肥牛片脂香四溢,無激素豬肉片肉質鮮嫩,健康又美味🤤最重要係再ENCORE D肉一樣咁靚打邊爐少不了快靚正嘅炸物,炸魚皮同響鈴卷,炸得夠脆又香口海鮮方面,墨魚仔同脆骨腩彈牙得黎鮮甜,海蝦勁生猛,仲識郁的,肉質當然鮮嫩😝是日精選海鮮
冷泡桂花烏龍茶, 烏梅山楂茶
涼拌小食
鹽酥雞, 花枝丸
椰子雞鍋, 胡椒豬肚雞鍋
Prime肥牛片, 無激素豬肉片
打邊爐少不了快靚正嘅炸物,炸魚皮同響鈴卷,炸得夠脆又香口
海蝦, 是日精選海鮮, 墨魚仔
火鍋配料多到你揀唔曬,手工墨魚丸、手工梅菜豬肉丸、手工黑松露墨魚滑呢D佢自家製幾出色😋足八吋長蟹棒夠大條,台灣鴨血、爆醬濃芝牛丸、魚皮餃呢幾款我都幾推薦😉
台灣鴨血, 蕃茄, 白蘿蔔. 粟米, 鮮萵筍
Movenpick薄荷朱古力雪糕, 雀巢KitKat朱古力脆皮雪糕
無時間限制嘅約束,可以放慢心情黎同朋友聚會,享受呢餐豐富嘅火鍋,而且食物絕對係水準之上,值得推薦😎見佢仲有PROMO揀第二級別套餐,每四位額外送多一碟價值$168既手切安格斯PRIME GRADE牛肉,或者第三個級別牛肉套餐,每兩位就送多一碟價值$168既手切安格斯PRIME GRADE牛肉,下次要揀呢D套餐先得🤩