終於買左黎試啦😍‼️ 仲係屋企搞出一個笑話...話說我係廳開黎食,黑松露味勁到係廚房煮緊餸既呀媽都聞到😂 佢一度以為溜煤氣!! 好緊張咁出廳問我聞唔聞到,點知見到我係度食緊 Aroma Truffle既黑松露薯片~~除左怪我嚇親佢,當然仲怪我唔等埋佢就開黎食啦~~黑松露原味、巴馬臣芝士薯片 $69/包一開包裝好濃既黑松味湧出嚟,真心成個廳都充滿住香味!! 薯片厚度適中,波浪紋既設計令到口感更好,表面仲可以痴更多調味粉😍有別於一般薯片多數都會好重油益味,但Aroma Truffle既薯片係用高級橄欖油製造,相對地健康好多👍 薯仔味真心好濃,食完原味再食巴馬臣芝士味,會覺得味道再濃得多~~Parmesan Cheese真係好香呀!! 黑松露同芝士永遠都係最佳拍檔~~黑松露控真心不能錯過!! PS 係意大利買過更貴既黑松露薯片都無 Aroma Truffle既咁好食,坐十幾個鐘飛機拎番黎真心失望!! 老公都話未食過咁好食既黑松露薯片,發現左依間好野,實在太開心~~

黑松露原味、巴馬臣芝士薯片 $69/包

黑松露原味、巴馬臣芝士薯片