好耐無去食燒肉 見到午市有7折優惠 緊係要去試下啦🤪 九宮格燒肉盛盒我覺得尼個set 幾好,可以一次過試哂唔到款式既牛,岩哂食牛愛號者🐮。而且覺得邊款牛好食又可以散嗌多少少食👍🏻份量黎講都算Ok 每款大約2-3塊,牛既質素唔錯又唔鞋唔韌。當中厚切牛舌、Prime 牛小排和A4和牛印象最為深刻,其他醃味牛肉都整得好好食,醃得岩岩好唔會太過咸蓋過牛本身既味,整體黎講尼個set 係好食又抵食🤤厚切牛舌芯牛舌芯口感爽口彈牙,食落軟腍而且啖啖肉香🤤頂級肉眼壽喜燒唔好見佢得3塊好似好唔抵食咁!每塊都好大塊而且油脂岩岩,輕輕一燒塊牛已經食得,食落牛肉味非常濃郁,而壽喜燒重點就係尼個黑松露蛋漿,餐廳調配得非常出色好食,真係有壽喜燒味架‼️🤤日本A4和牛肉眼上蓋大理石油脂花紋分佈均勻,肉質滑嫩,肉汁鮮甜,可惜肉味唔太濃郁。🥲豪洲和牛大腸脂肪比較多,口感非常有嚼口,試過一次就夠了😂

好耐無去食燒肉 見到午市有7折優惠 緊係要去試下啦🤪

厚切牛舌芯
牛舌芯口感爽口彈牙,食落軟腍而且啖啖肉香🤤

日本A4和牛肉眼上蓋

日本A4和牛肉眼上蓋
牛大腸

豪洲和牛大腸
脂肪比較多,口感非常有嚼口,試過一次就夠了😂
紫菜月見飯
2021-02-27