2025-01-25
節日氣氛越來越濃厚, 新春要行大運, 南昌站的SOHO West商場, 睇日落真係非常relax , 望住靚靚嘅鹹蛋黃, 品嚐美食特別順心。 最近推出一系列新春特色美食, 希望可以催旺來年運程 ,事事如意 好事年年。鮑鮑高昇飯卷紫菜飯卷餡料豐富, 不同季節都會推出 期間限定, 配合新春主題今次係鮑魚😃。 即刻有喜氣洋洋新春感覺, 韓式蛋黃醬加埋鮑魚味道很match。燒慢煮雞腿紫蘇拌飯慢煮雞腿很入味,質地嫩滑多汁, 配埋檸檬汁就更加清新。 紫蘇拌飯 珍珠米煙煙韌韌, 紫蘇味道清新 加入芝麻就更加香口。輕盈又滿足的煙三文魚沙律清新又帶點吸睛的感覺, 造型有點似新年吃的“撈起”, 真係好好意頭。 三文魚配搭水牛芝士味道清新, 新鮮沙律菜很爽口, 感覺非常健康。女士們來到Terrace in seaside, 都會被精緻的甜品和 美味特飲所吸引。柿事連連柿子綠茶, 清新又帶點果味, 清爽解油膩。橘子咖啡, 醇厚咖啡配上橘子 的味道, 意想不到的好喝, 味道協調又不會很甜。蛇年喜有柿你窩夫非常精緻的擺盤, 柿子造型大福, 煙煙靭靭, 忌廉 柔軟綿密, 包著啫喱質感的柿子餡醬。 窩夫外脆內軟, 配
鮑鮑高昇飯卷
燒慢煮雞腿紫蘇拌飯
輕盈又滿足的煙三文魚沙律
蛇年喜有柿你窩夫
非常精緻的擺盤, 柿子造型大福, 煙煙靭靭, 忌廉 柔軟綿密, 包著啫喱質感的柿子餡醬。 窩夫外脆內軟, 配搭甜美柿子醬汁和天然蜜糖,好幸福的感覺。