2024-10-29 257 瀏覽
呢間餐廳長期超有人氣,好彩今日八點幾嚟嘅時候喺門口等咗一陣就有位啦!### 自家製手作蝦多士這道蝦多士外脆內嫩,蝦肉鮮美,搭配自製醬料,讓每一口都充滿海味。### 秋拾豆花撈米線這款米線輕盈滑順,搭配香辣醬汁與新鮮配料,口感層次豐富,令人回味無窮。豆腐花好滑好夾。這道美食結合了豬軟骨和魚腐,豬軟骨完全係超級多骨膠原好腍。豬軟骨軟嫩多汁,吃起來富有彈性。魚腐則滑順細膩,而且唔算多粉!### 炭燒原塊豬頸肉炭燒的豬頸肉外焦內嫩,肉質多汁,微煙熏香味撲鼻而來,讓人一試成主顧。### 腐乳通菜這道通菜搭配腐乳,鮮香四溢,口感柔滑,健康又美味,令人愛不釋口。### 脆炸珍寶韭菜餃脆炸的韭菜餃外皮金黃酥脆,內餡鮮香可口,搭配醬料更是美味無比。同行朋友仲叫咗以下嘅餸配米線都覺得幾好食### 滷水腩肉滷水腩肉色澤紅亮,肉質鮮嫩,醬汁滲透每一塊肉,香氣四溢,口感豐富。### 墨魚春卷墨魚春卷外脆內軟,裡面包裹著鮮美的墨魚,搭配獨特的醬料,更添風味。### 貢丸貢丸彈牙爽口,肉質緊緻,鮮香四溢,搭配湯品或單吃都極為美味。

### 自家製手作蝦多士

### 秋拾豆花撈米線

這道美食結合了豬軟骨和魚腐,

### 炭燒原塊豬頸肉

### 腐乳通菜