2022-10-19 112 瀏覽
有一段時間好耐冇食過放題,突然間興之所至,同朋友訂咗位於觀塘嘅極尚大喜屋,極尚大喜屋有好多年前我哋已經開始幫襯,咁多年價錢都差唔多冇乜點加價,性價比超值,可以話係食放題嘅首選。揀食放題最重要就係款式選擇多,其次食物質素同埋環境,當然唔少得價錢都係考慮嘅重要因素,極尚大喜屋不但食物選擇非常豐富,刺身,炸物,鍋物,壽司,小食,連飲品的種類都非常多,可以滿足到唔同朋友口味上嘅要求。更重要嘅係食物質素長年都保持穩定有水準,食物新鮮,口碑不俗,所以每當食放題都會諗起佢。位於觀塘嘅極上大喜屋,位置十分便利,環境寬敞,係約朋友食飯嘅好聚點。對於一班大胃王嚟講,每日二百幾,可以食到咁多唔同款式而有質素嘅食物,真係十分超值,你鍾意飲啤酒既朋友,都可以唔使睇價錢任飲,酒錢都慳返唔少啦。