4/21號開返晚市堂食, 大概早一個星期就book位啦😆佢係分兩個時段嘅6點/8點, 我哋揀咗8點. 準時去到餐廳, 喺門口登記就俾我哋揀坐高枱定係坐矮枱. 我哋揀咗高枱, 等佢收拾5分鐘後就可以入座. 4個女仔總共叫左9樣食物, 由一開始嘅appetiser 到 dessert, 整體都算非常唔錯😋👍🏻potato salad, 上面仲插着薯片, 薯片豐富左成個沙律嘅口感! 啲蠔好新鮮, 都有少少海水味, 唔太creamy 非常啱我口味🤤喺order嘅時候剩返兩份嘅和牛toast, 可能個醬汁有啲太濃, 搶走咗和牛嘅味道🙈吞拿魚刺身都好新鮮㗎! 海膽飯團嘅一道菜, 海膽嘅味道係好好嘅, 但係下面嘅飯團在我而言覺得有啲太濕, 比較失色. 而之後嘅蟹肉烏冬就味道正常, 冇話特別會想再食😂😂同埋因為食市營業時間禁令, 最後兩道甜品喺10點前5至10分鐘先上, 影左幾張合照, 我哋四個女仔用咗超短3分鐘K.O.咗佢, 連食物相都冇影到🤣 個甜品係好食嘅, 會令我想再去食☺️整體服務質素唔錯, 詢問侍應嘅recommendation時, 佢哋都樂意每道推薦嘅菜式都詳細講解👍🏻

2022-04-21
5 分鐘 (堂食)