同朋友食dinner! 勁開心高質牛肉任食。而且唔止係牛肉,仲有好多款食品同飲品可以揀,特別鍾意佢哋嘅冬瓜茶,真係好好味!喺火鍋放題度,最鍾意嘅係可以食少少飯,自己掌握食量。我都食咗啲牛肉滷肉飯,好好味!另外仲有啲火鍋料都好正,例如炸魚皮、傳統鴨血、魚肚、芝麻麻吉燒同埋蛋皮豆腐配魚露,同埋台灣天婦羅,全部都好美味!牛肉方面,有新西蘭切片羊肉、SRF牛腩肉、安格斯牛仔骨、澳洲和牛片(M5)、牛上脾肉、安格斯牛脊骨同埋美國特級眼肉卷,個個都好鮮嫩多汁,真係令人滿足!海鮮方面,有台灣鱸魚、蟹黃墨魚糊、台灣燜牛筋、海鮮膠、台灣鯛魚同鮮蝦,好新鮮好鮮美!呢間牛肉火鍋放題唔止有高質牛肉任食,仲有多款飲品同埋美味火鍋料可以揀擇。