Homeland (彌敦道)

餐廳: Homeland (彌敦道)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2024-05-09 29 瀏覽
💥法式鮮打龍蝦湯,龍蝦湯嘅味道非常濃郁,而且味道非常香濃,絕對唔會好鹹,食得出餐廳係自家條配嘅龍蝦湯,呢一個價錢嚟講真係算係非常抵食,龍蝦湯再加埋蒜蓉包嘅配搭亦都非常唔錯,鍾意飲龍蝦湯嘅朋友絕對唔可以錯過呢一個!💥冬陰功珍寶赤蝦闊條麵,呢一個我覺得係前晚嘅重點,赤蝦每一隻都非常鮮甜,而且非常新鮮,加埋闊條麵非常match! 餐廳新鮮即刻煮嘅闊條麵,亦都非常卦汁,每一條面到有濃烈嘅冬陰功味道,酸酸辣辣咁我覺得非常開胃,而且好少喺餐廳可以食到呢一個味道,鍾意食闊條麵嘅朋友,我都非常推介呢一個意粉,優惠價升級價錢亦都唔係太貴,喺同區嚟講,我覺得相對實惠,升級需要加$68,價錢嚟講,我都覺得相對合理🤟🏻💥秘製北京烤鴨薄餅,餐廳呢一個薄餅係有少少以fusion嘅形式去做,餐廳加入咗cheese, 京蔥,烤鴨,同埋青瓜絲,令到成個薄餅嘅口感更加昇華,亦都大大提升左佢嘅口感,鴨胸非常好食,而且食落去都唔會非常油膩,呢一個創作嘅薄餅我覺得非常新穎,而且口感配搭上亦都非常特別,鍾意食北京烤鴨或者薄餅嘅朋友我都非常推薦大家去嘗試吓呢一度菜值得一提,員工嘅態度非常友善,好積極為我哋推介佢哋嘅餐牌,呢一個位非

值得一提,員工嘅態度非常友善,好積極為我哋推介佢哋嘅餐牌,呢一個位非常值得加分,希望餐廳可以保持水準!💥