2006-07-25 20 瀏覽
星期日係lamma island,到左星期一朝早又去Lamma Island搵食,點知12點後好多食店都未開,見到南江有塊牌寫住有LUNCH又唔貴,我便和男友上了去食,不過上層有冷氣都不太涼可能真是天氣太熱的關係啦叫左個豉椒排骨飯同鴨腿湯飯,一開始個伙記好熱情咁送上2碗例湯話"食飯有例湯送",,,,不過賣相就差D,似係唔熱的...我男友飲了一啖就說是溝水的,同埋只是暖暖地,之後2碗湯我地都冇飲了,反而茶仲熱仲好飲之後叫完2個飯好快就送黎,首先係鴨腿湯飯,嘩,分2碗,一碗鴨腿湯,一碗飯,我仲以為細細碗湯連飯一齊上TIM 飲下D湯好似燒腿瀨粉既湯,好好飲,好入味...不過多味精左D 鴨腿都好大隻,D肉好淋, 豉椒排骨飯不過不失,普通

可能真是天氣太熱的關係啦

鴨腿都好大隻,D肉好淋,

豉椒排骨飯不過不失,普通