餐廳: 元気寿司 (上水中心)
資訊:

2019-09-11 750 瀏覽
我個人鐘意食日式野, 當中最常同朋友屋企人食嘅就係元氣壽司。 元氣壽司嘅質素好高, 味道很好,衛生環境亦都唔錯,可惜價錢就有少少高, 因此我都係間唔中嚟食。 我個人覺得元氣壽司係咁多間香港見到嘅壽司連鎖店入面最好食嘅, 因此極力推薦大家來食。炸蝦卷係我最鍾意食嘅每次同朋友嚟我都會叫幾碟, 口感非常好,唔似食緊粉咁樣,食完會想繼續再食炸雞軟骨十分美味, 加上檸檬汁更增色不少,可惜份量有d細。元氣畀我嘅印象係好衛生,三文魚亦都好新鮮。最多人叫嘅就係軟殼蟹手捲,真的很高質。 每次食完元氣壽司之後總會想再返嚟食, 即使個價錢唔平,但係都覺得食物嘅質素係值得比咁嘅價錢嘅

炸雞軟骨十分美味, 加上檸檬汁更增色不少,可惜份量有d細。