原本都有食開唔同分店嘅 Terrace in seaside,各分店嘅服務質素同食品質素都相當好👍🏻👍🏻,個人對 Terrace in seaside係有信心保證,但今日係首次體驗到如此惡劣嘅服務態度同食品🤢9月18日紅日專程二人拜訪去 soho west 呢間分店食嘢同打卡,貪佢環境夠靚👍🏻到達時見冇滿座,但金髮女性店員黑口黑面🌚帶位帶我地去左一個相當差同角落頭嘅位置,咁都冇辦法店員安排左唯有接受,坐低前都有禮貌咁問多次佢可唔可以安排我地坐比較外面嘅空位,佢都係態度差咁答出面冇空位,而且佢安排我地坐呢個位置都係未執枱..全枱食物殘餘同垃圾 🌚都坐低左又肚餓唯有唔理得多,落單叫左野食先,當時係17:00左右,但大部分食物都係賣晒咁濟😅可能係紅日關係客人比較多所以食牣供不應求,冇辦法啦個人係理解,事後落完單其實都等左差不多30分鐘+先有第一份食物到,食物到前係連一杯飲品都冇,足足30分鐘有多,係呢30分鐘嘅時間內我地都嘗試過行出去望望會唔會係客人太多所以先咁,但一望其實係有4成多空枱😅😅比較過份同令我唔理解嘅係空枱上面大多都係未執枱,明明員工有3-4位企晒係到冇野做,仲大大聲吹水傾計。我
次體驗到如此惡劣嘅服務態度同食品🤢

😅可能係紅日關係客人比較多所以食牣供不應

比較過份同令我唔理解嘅係空枱上面大多都係未執枱,明明員工有3-4位企晒係到冇野做,仲大大聲吹水傾計。我地都試過有禮貌咁請問員工:請問我
地可唔可以由枱號xx轉到枱號xx,唔該晒你

不過得到金髮女員工黑口黑面🌚嘅回答係:唔係
咁好囉,我唔建議你地轉枱,你地落左單再轉枱會好亂好麻煩😅😅
同其實係問之前我地有見到其他客人入黎時,帶位嘅另一位員工係對客人講隨便揀個位坐〜佢地都係2-3人
咁聽完都知咩事啦各位,好明顯係唔想再執枱+唔想有多左嘅麻煩事要做😓😓😓😓😓😓😓😓😓好咁我地都決定唔轉,等食物到食完就走
點知食物上餐時間勁耐外,食物質素都係相當差,
年糕係硬晒駄😥🤢完全咬唔到,其他食物味道都
相對差,以前食過其他分店好多次同款嘅菜式但係
soho west到食落係完全唔同 極差🤢🤢🤮
另外佢枱面都清潔得唔乾淨,仲有昆蟲係到爬,都
搞到我地右晒胃口🤢🤢🤢有圖片

Terrace in seaside 一向嘅好評都破滅晒

😱😱😱🌚員工工作態度勁差,完全
冇應該有嘅禮貌同服務,除左上面講過嘅事外佢地仲要有試過因為張椅子擺放位置唔係咁好,令到有位路過嘅客人kick親,差啲就成個人仆左係地,可大可小😓😱金長髮女員工仲周不時拎電話出黎玩,仲走左店外傾幾分鐘電話,前提係好多客人已走嘅空枱佢地都冇人去收拾,

最差嘅體驗,呢間分店完全唔值得一去,員工食物衛生全都極差。
已經同官方聯絡投訴同比意見 要求跟進😓
希望大家去呢間分店前唔好太多期待,去其他分店體驗更好,其他分店所有方面都一流
2024-09-18