2022-06-28 107 瀏覽
開番晚市堂食之後,第一件事就係同自己講要食餐勁既,於是今晚就同左一個有相同諗法既朋友去極尚大喜屋食餐放題先。其實自己都好耐無去過食放題,因為可能人大左食唔到幾多野,反而更多注重食物既質素。以前既放題好多都好參差,不過今晚大喜屋真係令我對放題重拾信心。 環境-樓底高,空氣流通,座位舒適,環境一流。 服務-相信好多人成日都會覺得放題成日點完野食等好耐都未到,或者份量同點既數目不一。不過大喜屋完全無呢兩個感覺,上菜上得勁快,等待既時間非常合理,份量又足,仲無時無刻都會有侍應收碟,服務非常好。 食物質素-呢個真係好值得讚,首先食物既選擇真係好多,仲有好多特色既食物,好似鮑魚蟹膏昆布山真係好特別又好味,而且食物都好新鮮,基本上我覺得比出面既居酒屋更加好味。另外佢食物既size唔會好大,反而我覺得係優點黎,因為啱晒我可以叫好多唔同種類既野。另外最正既係佢有冷熱清酒任飲!我今晚最少飲左3,4枝😂因為清酒配刺身係一絕既 食到勁飽一人三百蚊有找,絕對係良心價,值得再encore

環境-樓底高,空氣流通,座位舒適,環境一流。

食到勁飽一人三百蚊有找,絕對係良心價,值得再encore