餐廳: Cuisine Culture
資訊:

2024-12-14 251 瀏覽
✔️龍蝦湯+ 黑松露油包,龍蝦湯嘅味道非常濃郁,而且飲得出唔係罐頭湯嘅味道,所以我同朋友非常有驚喜,喺餐廳自家製嘅龍蝦湯,再加埋佢黑松露油包,成個口感同埋味道配搭上都非常高級,成個口感同埋味道都非常出色,match得都幾好!✔️煙三文魚牛油果沙律,本身我非常鍾意食三文魚,所以就揀咗呢一個沙律嘅頭盤,佢嘅dressing, 都做得唔錯,而且令人非常開胃,煙三文魚嘅味道味道,我覺得都係合格以上,而且成個沙律嘅份量都幾多,性價比幾高!✔️慢火煮紅酒和牛面肉配法包, 呢一個牛肉做得非常好食,因為佢係慢煮嘅形式,所以佢炆得好林,所以佢成個牛肉嘅味道都非常入味,再加埋法包去食,成個口感同埋味道上都唔錯!我男朋友都非常鍾意呢一個main dish! 紅酒嘅味道好香,成個味道完全入晒去!呢個真係非常值得推介大家!真係正!✔️黑松露醬野菌意粉,另外就決定叫個意粉,意粉嚟講都做得唔錯,佢攞咗幾隻唔同嘅蘑菇,令到成個口感上更加多元化,而且味道上都做得唔錯,我同朋友都非常推介!再加埋黑松露將成個口感亦都更加昇華同埋高級!✔️朱古力心太軟配雪糕,朱古力心太軟再加埋凍冰冰嘅雪糕其實係一個幾好嘅配搭!整體來講一間餐廳都會非常

✔️朱古力心太軟配雪糕,朱古力心太軟再加埋凍冰冰嘅雪糕其實係一個幾好嘅配搭!整體來講一間餐廳都會非常值得回頭,佢嘅味道同埋性價比非常高!位置嚟講亦都一流,食完仲可以喺附近飲嘢!
  • 龍蝦湯