2024-06-10
☔️天氣不似如期🥹就搵間喺商場入面嘅餐嘆下🍴見到呢間半開式泰國餐廳環境都唔錯🇹🇭🐣泰式海南雞飯🌈呢度海南雞飯啲雞真係話都不得之了❤️見到已經即刻流晒口水喇😋我哋加多$10轉埋雞比🍗真係🈚️🉐️輸呀🥳🦐鳳尾蝦炒金邊粉🌈呢個泰式海鮮炒金邊粉上枱賣相唔錯👍味道甜甜地👅材料仲好豐富添💯側邊仲有啲果仁碎🥜好惹味呢🥳🍤泰式炸蝦餅🌈 呢個炸蝦餅真係真材實料,好彈牙又夠厚,呢個一定要order呀👍🍡泰式豬肉丸串燒🌈細鈿粒一客有三串🍡個樣好似陳皮魚蛋🍡豬肉丸好彈牙爽口💯好喜歡呢個小食🥳🧋泰式奶茶🌈最愛奶茶☕️呢杯泰式奶茶都唔錯😋茶色都係鮮豔嘅橘紅色😍夠曬正宗💯呢杯淡淡嘅甜味又帶有絲絲嘅煉乳香氣😍奶茶係我食泰國菜必點嘅飲品🥳🥥泰式椰子刨冰🌈好香椰子味道🥥椰子刨左冰依然係好夠味✅係原材料嘅真實味道👅正呀喂🥳
🐣泰式海南雞飯
🦐鳳尾蝦炒金邊粉