第一次黎有驚喜。其實一直知道呢個餐廳,已經開左幾耐,但冇黎過。而家試完覺得餐廳咁多like系有原因,會encore服務幾好,我哋同行有小朋友入座已主動問需唔需要小朋友chair。之後用apps落單唔知點解落多左,可能上手系system按左,所以多左(?),立刻同男店員講返,店員都好好態度,即刻處理。食物:芝士漢堡,一上枱覺得好靚,而且味道幾好。連配菜沙津ge調味都唔馬虎,好多汁。影完相,侍應見我要切漢堡時仲主動問駛唔駛拎開個籠方便切,貼心。焗比目魚,外脆內軟,份量超大,而且味道好,唔系cheap魚,好有魚味同好香。留意個魚系有骨,所以我冇比小朋友食。不過因為個魚好大,基本上啖啖肉,值得推介。 下面有d汁同薯蓉,所以好夠飽。忌廉三文魚意粉,汁都幾香濃,幾好食,三文魚如果多d更好。飲品:水果茶:大杯,清清地幾好飲百香果芒果奶昔:好清新,亦幾濃,推介全部都好大杯!

食物:

忌廉三文魚意粉,汁都幾香濃,幾好食,三文魚如果多d更好。

飲品:
水果茶:大杯,清清地幾好飲
百香果芒果奶昔:好清新,亦幾濃,推介
全部都好大杯!

芝士漢堡