2天前 0 瀏覽
晚上未夠6 點走去食,剛好唔駛等,有得直入,簡單嚟講,成間嘢係無service 嘅,例如,坐低後無人理你㗎,無人叫你用QR code, 無人話你知啲茶水可以喺出面自助,啲伙計收你嘢唔會問,啲餸又求其放喺無人坐嗰邊嘅枱邊。講吓食物,大家可以睇吓個白灼魷魚,半條,得8塊好似食剩咁放喺個大碟,最期待嘅鹵水鵝,老實,真係無乜特別,求其一間打冷鋪都可以好過佢。另外衛生都係差啲,我哋後尾加咗一換甜品綠豆爽,碗嘢拎到嚟,揸住隻匙羹個位,係有紅豆沙癡住嘅。最有趣係,我1750入坐,有個負責門口安排入座嘅姐姐喺1825 走嚟話夠鐘,話我啲嘢齊晒。喂,乜唔係90 分鐘咩?妳唔好見有人等位就趕我走先得㗎!係咁先,無下次!

白灼魷魚

3天前