2021-10-03 89 瀏覽
晚餐時段 行過見到最多人等位就係呢間心唸一定好食 所以拎飛等位派飛啊姐好多野講,咁ok既唸住佢都係搞笑下,但企左陣聽住佢同其他客既對話 就知原來佢真係無禮貌聽到有幾個客人表示朋友訂左枱,想知佢坐係邊枱,但啊姐就話「我唔知啊 你地自己入去睇喇」派飛啊姐把口係無停過,但問親佢野,都答你唔到場面混亂最後等左大半個鐘先入去,其實香港地晚飯時間等一個鐘都可以接受既,但面對住態度差既員工,就唔係太想2個人叫左一個炒金邊粉同蟹肉炒飯食過咁多次金邊粉 都一定有粒青檸咁我見無就問待應,因為成碟粉真係差個青檸先好食佢竟然答我無曬,咁青檸梳打又有得賣?食物份量算多,味道一般蟹肉炒飯d蟹肉好「梅」同場聽到隔離枱客點左a沙律,但比左b沙律佢客人唔知食左,後尾得知後,待應無換過,只係講左句唔好意思食完等甜品,叫佢上 ,第一次叫,無隔十分鐘再叫,再等之後我再叫,順便叫埋單全場待應得一個,落單,送菜,執枱,埋單都係佢我明係好忙,但更應該分先後次序到呢到,我終於明白點解d人食完繼續坐好耐因為埋單都等左好耐咁大間野 得一個樓面真係做死人咩加上待應太忙,常有錯漏結論 下次唔會再簡呢間
晚餐時段 行過見到最多人等位就係呢間
心唸一定好食
所以拎飛等位

派飛啊姐好多野講,咁ok既
唸住佢都係搞笑下,但企左陣
聽住佢同其他客既對話 就知原來佢真係無禮貌

派飛啊姐把口係無停過,但問親佢野,都答你唔到
場面混亂

2個人叫左一個炒金邊粉同蟹肉炒飯
食過咁多次金邊粉 都一定有粒青檸
咁我見無就問待應,因為成碟粉真係差個青檸先好食
佢竟然答我無曬,咁青檸梳打又有得賣?

食物份量算多,味道一般
蟹肉炒飯d蟹肉好「梅」
同場聽到隔離枱客點左a沙律,但比左b沙律佢
客人唔知食左,後尾得知後,待應無換過,只係講左句唔好意思

食完等甜品,叫佢上 ,
第一次叫,無
隔十分鐘再叫,再等
之後我再叫,順便叫埋單

全場待應得一個,落單,送菜,執枱,埋單都係佢
我明係好忙,但更應該分先後次序
到呢到,我終於明白點解d人食完繼續坐好耐
因為埋單都等左好耐

咁大間野 得一個樓面
真係做死人咩

加上待應太忙,常有錯漏

結論 下次唔會再簡呢間