朋友推介新開串燒店😋😋, 三個星期前訂枱, 不果之後餐廳經理通知我哋, 佢哋同事搞錯咗, 原來我哋訂枱果日已經俾人包咗場😰😰, 經理話唔好意思佢哋呢個失誤, 所以佢邀請我哋嚟免費試菜, 😍😍呢個安排真係令到我同朋友愕咗然😳😳, 免費晚餐, 真係未試過喎😂😂成晚播住日本歌, 室內唔會光殘殘, 牆上掛咗日本電影嘅海報, 咁嘅環境已經加唔少分,👏🏿🉐雖然餐廳細細, 但侍應嘅數量都唔少, 而且服務態度仲好好, 佢哋有一個大清酒櫃, 客人可以選擇一枝一枝叫, 或者一盒一盒(180ml) 咁叫, 呢個安排好好, 我哋可以試到唔同口味嘅清酒, 👍🏿👍🏿佢哋有一個侍應, 每叫一支酒佢都同我哋講解呢支酒有咩野特色, 味道, 食飯之餘仲可以學到野✌🏿✌🏿食物方面, 佢哋主打炭火串燒, 呢個正正係我地想泥試嘅原因😍, 佢哋串燒嘅味道都唔錯😋,不過略嫌炭香味唔夠強烈, 聽佢哋嘅師傅講, 佢哋唔係煙燻炭火燒, 而係直接炭火燒(即刻我地平日嘅BBQ) , 所以佢哋炭香味唔會太濃烈, 不過我個人比較鍾意強烈炭火香味, 師傅可以諗諗佢😅😅同其他串燒店相比, 佢哋呢度除咗肉類, 仲有海鮮串燒添, 對於唔鍾意全部淨係食肉

同其他串燒店相比, 佢哋呢度除咗肉類, 仲有海鮮串燒添, 對於唔鍾意全部淨係食肉嘅客人, 咁呢度又多左啲選擇👍🏿👍🏿

個人推介食物
- 燒雞尾, 外脆內軟, ps, 記得叫佢哋燒脆啲
- 牛舌, 夠彈牙,嫩口, 唔UN
- 雞翼, 燒得啱啱好, 唔會有燶邊
- 雞頸肉, 有咬口, yummy

總括:食物同服務態度都好好, 加上係炭燒, 仲係九龍區, 我一定會再返嚟😍😍✌🏿✌🏿