去左火炭搵朋友 順便就係附近食埋晚飯😛 發現有個期間限定係宮崎牛sukiyaki!價錢亦都好抵食🥹 【宮崎牛壽喜鍋】$228宮崎牛有五大片 油脂分佈好平均!肉質嫩滑!牛味香濃!以呢個價錢真係絕對係抵食之選 有驚喜!鍋內有豆腐冬菇金針菇白菜香菜紅蘿蔔 仲有埋少量韓式粉絲!壽喜燒湯底煮真係好入味 再配埋蛋汁真係冇得輸😍【醬油柑橘鰤魚刺身飯】$98見到個menu介紹鰤魚係食柑橘長大!搞到已經好好奇到底會食到啲咩味道!刺身飯飯量真係勁大碗🤤 鰤魚厚切成粒狀 再加上醬油 少量蔥花~ 食落去真係有種好新鮮好fresh感覺!搞到好開胃 成碗飯都食得落🫢【鰤魚壽司】$18/1鰤魚肥美 油脂分佈亦都好平均😍 味道好鮮甜!ps 覺得店員都好有禮貌 好nice

【宮崎牛壽喜鍋】$228

【醬油柑橘鰤魚刺身飯】$98

【鰤魚壽司】$18/1
鰤魚肥美 油脂分佈亦都好平均😍 味道好鮮甜!

ps 覺得店員都好有禮貌 好nice