招聘中
$17,000-$19,000
月薪 (面議)

Potluck Eatery

2024-07-30 236 瀏覽
餐廳坐落山林道嗰頭,喺佐敦同尖沙咀之間,採用木系簡約暖色風格,闊落有空間感!晚市時段特別爆棚,好多客人都食佢哋個晚市套餐,包咗所有嘢:餐湯、蒜蓉包、沙律、主菜、甜品同飲品,性價比之選!除咗套餐,仲可以叫啲小食,仲可以飲返兩杯chill下🍻,係同朋友傾偈聚腳嘅好地方!------------------------------🍽️◖Dinner Set for 2◗ $688 for 2— ᴀᴘᴘɪᴛɪᴢᴇʀ —🥗/凱撒沙律沙律菜加上香脆煙肉粒同芝士,鮮甜清脆,配上微鹹嘅沙律醬,一啲都唔覺得寡— ᴍᴀɪɴ —🍝/羅勒青醬野菌粗管意粉羅勒青醬好香,均勻裹上粗管意粉,加入蘑菇、車厘茄同芝士,味道幾豐富,粗管意粉偏硬身,幾鍾意個口感🐖/炭燒法式豬鞍架伴紅桑子汁切好三大嚿,肉質偏瘦但唔會太乾柴,配上蘋果蓉,都可以伴碟嘅沾上紅桑子汁,食到炭香味,酸酸甜甜特別開胃!— ᴅᴇꜱꜱᴇʀᴛ —🍰/抹茶芝士蛋糕套餐包埋一份甜品,有芝士蛋糕同雪糕可以揀。芝士蛋糕抹茶同芝士味都夠出,甜度啱啱好,超creamy軟滑!— ᴅʀɪɴᴋ —🫖/英式伯爵茶🍋/檸檬水🌟 Encore指數:9/10
— ᴀᴘᴘɪᴛɪᴢᴇʀ —
🥗/凱撒沙律