約左朋友食飯,揀左地點就腳嘅觀塘食🤘🏻我之前已經食過呢間放題 就提議不如食呢間☺️👉🏻💰晚市價錢💰星期一至四:$298一位星期五、六、日、公眾假期及前夕:$308另收加一服務費以QR Code自助落單好方便,而且上菜速度迅速👍🏻👍🏻食物選擇都幾多,包括刺身、壽司、燒物、炸物、冷盤、甜品等等!🤩呢到嘅刺身好新鮮,款式亦繁多,包括有三文魚、甜蝦、帶子、希靈魚、油甘魚、赤貝等等,基本上都係坊間有嘅款式呢到都會有😙個人就最鐘意食呢到嘅帶子同鮑片,味道鮮甜!另外,壽司🍣都有超過30款,當中更有唔少創意款式,例如帶子蟹肉塔、京蔥拖羅蓉塔、雪昆布鵝肝塔,賣相精緻又獨特🫰🏻熟食都一樣好吸引,燒羊架好惹味,又唔會好羶😝西京燒比目魚肉質鮮嫰,風味十足🤩仲有黃金焗開邊蝦、蒜蓉粉絲蒸扇貝等等都好惹味😋😋香草牛油煮大蜆就encore得勁多次🤪蜆肉大粒又肥美,無沙超鮮甜😍冷盤如水果、海鮮、沙律道可以係自助區自取,refill速度都算快!最後點少得飯後甜品🫶🏻😍有唔同口味嘅乳酪、haagendazs雪糕、韓國雪條等等
約左朋友食飯,揀左地點就腳嘅觀塘食🤘🏻
我之前已經食過呢間放題 就提議不如食呢間☺️

👉🏻💰晚市價錢💰
星期一至四:$298一位
星期五、六、日、公眾假期及前夕:$308
另收加一服務費

以QR Code自助落單好方便,而且上菜速度迅速👍🏻👍🏻

食物選擇都幾多,包括刺身壽司、燒物、炸物、冷盤、甜品等等!🤩