2020-03-15 2527 瀏覽
好耐好耐冇出街打邊爐,今日同老公出街見到呢間牛氣做緊午市優惠,門口位店員又親切介紹,就試試佢啦。我地揀左最平既套餐,選擇昆布湯,同其他同類型餐廳一樣,一開始都會先送上豬牛雞各一份,d色水都唔錯,味道亦過關,唔會覺得自己食緊好渣既肉,一般平時只會瘋狂encore牛肉,但今次呢個豬肉又幾好食,我地都加點左幾次。落單係靠店員人手協助,我地食3點,人手明顯唔夠,有時要舉手好耐先叫到店員,不過上菜速度好快,唔會特登拖你,所以整體感覺良好。自助區食物都幾新鮮,亦唔會出現空盤冇人full既情況,款式比較大路,個人覺得餃子好食,唔會煮兩煮就爛哂;而邊爐必備既丸類雖然選擇唔算多,但食得出唔係cheap cheap貨;蔬菜都係提供返基本款,賣相同味道都正常。熟食區有飯、咖哩汁、碗仔翅同湯等等,我只係食左碗仔翅,都唔錯。平時會放出黎任夾既壽司依家就要向店員落單。醬料區企理乾淨,比較特別係有七味粉,除此之外都係大路野。飲品同甜品選擇偏少,不過餐廳有貼心咁將部分飲品放室溫,同埋有好多人都鐘意既乳酪雪糕,但呢個雪糕真係我唯一唔推薦既野食,口感同味道都好好好奇怪。總結,款式大路但食材唔錯,店員幾好態度,如果遇到唔洗

平時會放出黎任夾既壽司依家就要向店員落單。
醬料區企理乾淨,比較特別係有七味粉,除此之外都係大路野。
總結,款式大路但食材唔錯,店員幾好態度,如果遇到唔洗等位既時間,我諗都幾大機會再食。
2020-03-09