2011-05-27 13 瀏覽
同朋友食完飯就緊係諗住去搵甜品食啦~~~一上電梯就比Cherry On Top既粉紅色招牌吸引左喇><好鐘意食yogult同好鐘意粉紅色既我~就..................即刻沖左埋去喇=D加上之前未食過呢間~~發現新大陸之後~~緊係要試下啦~~~!!有六種味道~~我今日去就係原味 peach taro 奶茶 vanilla n chocolate~~小試牛刀~~緊係原味啦~~XD叫姐姐幫我拉~~~=D佢一定拉定令過我~~配料就揀左aloe corn flakes oreo 燕麥方脆 n 乳酪燒超正!!可能因為佢係non fat yogult~~唔會好重奶味~~但係又唔會好淡好怕之前食過個d重奶味 or 好淡味既yogult~~但呢間好arm我口味XD配料:Aloe: 佢好似係新鮮既咁~~唔會係好甜個d~~都幾好味corn flakes: 食yogult必要!!XD冇得彈OREO: 超碎的!!超match original~~燕麥方脆: 比較硬身~~但味道唔錯~~乳酪燒: 如果可以拎住佢~~拉d yogult係上面食~~就超正斗喇~~~^^我over all 試
同朋友食完飯就緊係諗住去搵甜品食啦~~~
小試牛刀~~緊係原味啦~~XD
叫姐姐幫我拉~~~=D佢一定拉定令過我~~
好怕之前食過個d重奶味 or 好淡味既yogult~~
但呢間好arm我口味XD
配料:
Aloe: 佢好似係新鮮既咁~~唔會係好甜個d~~
都幾好味
corn flakes: 食yogult必要!!XD冇得彈
OREO: 超碎的!!超match original~~
燕麥方脆: 比較硬身~~但味道唔錯~~
我over all 試左咁多間~~最好食就係cherry on top 啦
2011-05-27
外賣自取