2024-01-31 354 瀏覽
周圍捐窿捐罅搵好野食~係住元朗嘅朋友發掘到叫我一定要黎食,話我一定會鍾意。聞名不如見面啦就~-係Taco's&Nacho's!!!兩個都係我嘅最愛,喺香港真心好難搵到呢種淨係主打Taco嘅舖頭,當然係要叫最經典嘅款式~老闆仲要好細心,每個餐都會跟一對手套。唔洗大家食到對手污糟哂!!-墨西哥辣肉醬芝士Taco's&Nacho's成個餐都好大份,成足料!老闆一個人接order即叫即做,全部上到枱都係新鮮滾熱辣!值得一讚~真係好有心去經營!辣似醬嘅辣度係岩岩好~同埋好重香料味,真係好濃烈墨西哥風情!Taco嘅皮係用軟皮去包個啲餡料,成個口感都好夾!咬落去嘅芝士仲會拉絲伴隨住仲有旁邊嘅Nacho's,真係不得之了!!!牛油果醬真係冇得輸!!大愛!!飲品叫左杯蜜糖桂花烏龍茶,可以有解油膩嘅感覺!成個配搭都岩岩好!!勁掂!!真係只係差杯酒-雙層安格斯牛似芝士巨人漢堡名符其實~真係好巨型~兩塊漢堡扒加埋係300g,超級勁抵食~side dish配埋薯格,都只係$128性價比極高之選!!!亦都係即叫即整嘅關係~熱辣辣咁食真係加分!肉汁多到滴哂出黎!超高質嘅餐廳!!!-老闆都好熱情咁去分享心德~去了解香
墨西哥辣肉醬芝士Taco's&Nacho's

雙層安格斯牛似芝士巨人漢堡

老闆都好熱情咁去分享心德~去了解香港人缺乏啲咩口味,擴闊香港人飲食市場~亦都為大家帶黎干平民價錢嘅高級食品體驗!佩服!!!真心好好食!!超級讚!!!
新鮮炸薯角
300g重量burger