2025-01-05
呢間居酒屋環境好日系,餐廳設有卡位,4-8個人都有,坐得好舒適闊落。好啱朋友聚會,慢慢傾偈啱晒。食材高質,份量充足👍。仲有好多唔同品種的日本清酒可以選擇我地叫咗以下食品:❤️刺身拼盤有帶子、吞拿魚、三文魚、蝦。件件刺身都大大件,好肥美新鮮👍❤️海鮮天婦羅盛盒海鮮盛合包括多款新鮮海鮮同埋時蔬,包你滿意。魷魚、南瓜、秋葵、茄子、冬菇同埋番薯,全部都炸到外脆內軟,口感一流。❤️海鮮炒飯好多種海鮮,魷魚🦑,蝦🍤、雞蛋一齊炒。炒飯炒到一粒粒,又帶有少許飯焦,食起身好有海鮮的味道😋❤️清酒煮蜆蜆肉鮮嫩,搭配清酒味道,更加提升咗海鮮嘅鮮味。❤️串燒雞、牛肉車厘茄串雞肉燒得剛好,外脆內嫩,配上特製醬汁,味道無人能敵。牛肉包住茄子燒到啱啱好,夾埋一齊食好有口感😋❤️厚燒玉子玉子好滑溜,口感滑溜,蛋味濃郁,真係一口接一口。❤️柚子豚肉石頭湯湯底用石頭慢煮,加入柚子令湯水清新又香氣撲鼻,豚肉軟滑,吸收咗湯汁嘅精華,食落去好滿足。
我地叫咗以下食品:
❤️刺身拼盤
有帶子、吞拿魚、三文魚、蝦。件件刺身都大大件,好肥美新鮮👍
❤️海鮮天婦羅盛盒
❤️海鮮炒飯
❤️清酒煮蜆
蜆肉鮮嫩,搭配清酒味道,更加提升咗海鮮嘅鮮味。
❤️串燒雞、牛肉車厘茄串
❤️厚燒玉子
玉子好滑溜,口感滑溜,蛋味濃郁,真係一口接一口。
❤️柚子豚肉石頭湯