2014-08-05
在RESTAURANT WEEK 預訂SET LUNCH, 比平日抵食, 但質素絕對沒有將價就貨。頭盤: 白松露湯配鴨肉, 白松露極香, 只略嫌份量有點少。另一樣係油甘魚配青檸MOOSE, 在炎炎夏天食都幾REFRESHING!主菜: LAMP CHOP - 一羊兩食, 部份係煎, 另一部份做成一個小小的炸肉餅, 我比較喜歡後者, 幾特別又唔膩。另一碟係香煎鯛魚,份量好夠,配個黑蒜汁好好味!甜品:一個係OLIVE CAKE & SORBET, 蛋糕唔算突出。而我食的那份是白朱古力VANILLA ICE-CREAM WITH MIXED BERRIES, 好好味!!!這是我第二次來這裡用餐, 感覺廚師都好用手做菜, 食物的質素同賣相都吸引! 一定會再來!