2024-04-30 306 瀏覽
👍🏼手工pizza 口感好好 👍🏼上菜超快👍🏼pizza份量好大👎🏼菜式整體口味比較易「漏」👎🏼只有pizza 意粉 沙律,冇乜其他小食可以食 選擇較少建議🦉食物份量大,適合一大班人一齊去食,可以試多幾款唔同味嘅Pizza食物|🌟🌟🌟pizza作為招牌很好,其他菜式冇咩特別,比較heavy服務|🌟🌟🌟🌟侍應反應快,上菜速度快隔籬枱冷氣滴水 店員立即幫手調枱環境|🌟🌟🌟🌟比較昏暗,但係座位唔會太逼價錢|🌟🌟🌟🌟3個人食3款野食 完全係好夠飽埋單$6xx 除開每人$2xx 價錢合理聽咗呢間個名好耐終於嚟試啦!前排有幾個friend嚟食過見佢地評價好好 就更加想try try佢!今晚平日晚約左屋企人嚟食眼見都幾乎全店滿座 應該真係幾好生意值得一讚既係上菜非常快!落左單唔洗十分鐘就上齊晒3樣野食我地點左3樣野:雙拼pizza(Summer of love 同超級撒亞人Mother of Salad 肉丸白酒汁意粉Salad冇咩特別 阿媽話覺得啲菜唔夠新鮮 但我覺得正正常常啦🤔青瓜既厚薄剛剛好但整體而言沙律唔算好驚豔肉丸白酒汁意粉 肉丸口感不錯,唔會話太硬太實,但係就真係食唔出白酒汁同平時既白汁

👍🏼手工pizza 口感好好
👍🏼上菜超快
👍🏼pizza份量好大

👎🏼菜式整體口味比較易「漏」

食物|🌟🌟🌟
pizza作為招牌很好,其他菜式冇咩特別,比較heavy
服務|🌟🌟🌟🌟
侍應反應快,上菜速度快
隔籬枱冷氣滴水 店員立即幫手調枱
環境|🌟🌟🌟🌟
比較昏暗,但係座位唔會太逼
價錢|🌟🌟🌟🌟
3個人食3款野食 完全係好夠飽
埋單$6xx 除開每人$2xx 價錢合理

聽咗呢間個名好耐終於嚟試啦!
前排有幾個friend嚟食過見佢地評價好好
就更加想try try佢!

今晚平日晚約左屋企人嚟食
眼見都幾乎全店滿座 應該真係幾好生意
值得一讚既係上菜非常快!
落左單唔洗十分鐘就上齊晒3樣野食

我地點左3樣野:
雙拼pizza(Summer of love 同超級撒亞人
Mother of Salad
肉丸白酒汁意粉

Salad冇咩特別 阿媽話覺得啲菜唔夠新鮮
但我覺得正正常常啦🤔青瓜既厚薄剛剛好
但整體而言沙律唔算好驚豔

肉丸白酒汁意粉 肉丸口感不錯,唔會話太硬太實,但係就真係食唔出白酒汁同平時既白汁意粉有咩分別😅不過不失咁

重頭戲係Pizza!
餅底係好有傳統手工pizza既口感 唔會太dry 厚薄剛剛好👍🏼
Summer of love 個汁有寫明係Honey 整既 甜甜地+微微辣好啱我口味😋
+勁多勁大舊菠蘿 中意食偏甜既朋友會好開心😆
超級撒亞人食落就冇咩特別 🙈