裝修咁前衛近睇竟然係茶餐廳❕雜盤鐵板餐+豬扒鐵板燒 $88有選擇困難症嘅可以閉眼點呢個鐵板燒系列。雜盤有豬扒同雞扒,兩種味一次過食晒,仲有好多薯條同菜。豬扒好嫩,好有咬口,外脆內軟唔失鮮美多汁嘅香味,食得出係用超級新鮮嘅食材煮出嚟;雞扒肉質好厚都唔鞋口配埋濃濃嘅黑椒汁,淋落滋滋冒油嘅扒上面,根本擋唔住美味!將蛋黃撈勻,再撈埋香脆可口嘅薯條,啖啖滿足!咁大塊豬扒同雞扒,老闆真係賺到錢咩?!而且鐵板燒幾乎每枱都會點,味道都相當唔錯。套餐仲包牛油餐包,例湯送嘅係羅宋湯。番茄味相當濃郁,酸酸甜甜,係細個嘅味道 牛油餐包點住羅宋湯一齊食正呀,超級開胃!🥘大滿足雜扒鐵板燒 $98 ✨✨✨✨✨🍖豬扒鐵板燒 $88 ✨✨✨✨☕凍檸檬蜜糖咖啡 ✨✨✨✨🥤凍檸檬茶 ✨✨✨✨✨🧑‍💼環境服務 ✨✨✨✨✨ 果然冇令我哋失望:份量好大,料好足,會打卡好多次嘅嗰啲餐廳!餐點部分算係非常抵食,而且我點嘅都冇一樣係失望,仲特別驚喜!我覺得任揀一樣嚟食都應該唔會出錯嘅!
裝修咁前衛近睇竟然係茶餐廳❕

雜盤鐵板餐+豬扒鐵板燒 $88