2022-08-04
【Mother of Pizzas】沙煲咁大個拳頭就成日聽啦但沙煲咁大個pizza 唔知見過未呢😂😂 佢地pizza主打全人手製作 批底亦會經過48小時既發酵 食落軟熟得黎又有口感 唔會太油膩👹呢到必點亦都係最岀名既就係 Mama's Garlic Cheese Bread 💰HKD158佢一上枱已經聞到好香蒜蓉味🤓有啲似蒜蓉包但佢多咗層可以拉到絲既芝士🧀食落脆口得黎又唔會太乾 配埋勁濃郁既蒜香果然係呢到必試既item!! 唔洗點茄汁已經勁好食 大推XD!其他pizza既size實在太大, 如果想試多啲味就可以叫half half 💰HKD 498 我地分別叫咗My Pama 呢個Pama ham pizza份量勁足, 啲ham多到滿瀉🤣🤣 但個人唔係好鍾意食pama ham 就覺得不過不失啦!Summer of Love 1967呢個應該意大利人既惡夢 😂🤣 雖然有勁多菠蘿唔係正宗既pizza 🍕 但佢地啲菠蘿勁大舊而且好新鮮😋 勁juicy🤓 加埋勁濃味既意大利肉腸同有小小煙韌口感既批底 個人就比較鍾意食呢個多啲😆😆So far pizza都大件夾抵食😎 但反而呢到既野飲就偏貴😿
呢到必點亦都係最岀名既就係
食落脆口得黎又唔會太乾 配埋勁濃郁既蒜香