2025-02-19 0 瀏覽
琴日帶星朗去沙田恐龍公園玩!喺附近食埋晚餐先返屋企。估唔到沙田都有探魚食,唔使返大陸,亦唔使長途跋涉都可以食到啦!好鍾意佢哋嘅燒烤同埋烤魚都好出色,念念不忘~一入到去裝修港式風格!令人印象深刻-橙色嘅霓虹燈佈滿成個氛圍!座位闊落舒適,有QR code落單非常方便,職員有禮貌推介招牌餐單!美食⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🩵海陸空把把燒天團總共有12串串燒包括魷魚須*4牛肋條*4掌中寶*4,性價比好高呀魷魚🦑爽口彈牙,牛肋條牛香好重啖啖肉!掌中寶系雞軟骨爽口好好食😋🩵黃金組合黃金組合會有娃娃菜、金菇、薯仔、海帶,會預先放喺烤魚裏面一齊熟!吸晒烤魚嘅湯底!好惹味啊~🩵靁張冰桔桶一上到枱比嘅份量嚇親!完全可以四個人一齊飲~打卡一流!飲品唔會太甜,酸酸甜甜好開胃🤤🩵鮮青椒爽麻味烤魚我哋揀咗凌波魚小麻小辣,肉質鮮嫩冇小骨,啱晒小朋友食,辣度唔會蓋過肉質嘅鮮味!本身已經有豆花配菜,寧波魚上面滿滿嘅青椒超足料~香辣麻麻地好過癮!果然係推薦菜式啊~📍探魚新界沙田區沙田新城市廣場1期6樓626室

美食⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
🩵海陸空把把燒天團