相信大家對探魚一定唔陌生,係內地十分出名,終於開到黎香港啦🥳,唔使北上就可以食到超級美味嘅烤魚,當然要去試下😝。餐廳環境寬闊,乾淨企理,全部都係卡位,坐得相當舒服☺️。金銀蒜香味烤魚🧄🐟呢款口味係唔辣嘅,啱曬我呢啲唔食得辣嘅人👍🏻。我地揀左淩波魚🐟,加左萵筍。凌波魚無小刺,肉質十分嫩滑細膩。金黃色嘅一盤烤魚,鋪滿香蒜粒同炸蒜🧄,蒜香味超濃郁,再配有兩大舊茄子🍆。一開始好驚蒜味食完會口臭,呢個烤魚完全唔會,而且唔會超級濃味,味道剛剛好,出乎意外好味🤤。小食:易燃易爆小吃天團、海陸空天團(15串)🤩易燃易爆小吃天團全部都係炸物,分別有小酥肉🐖、炸雞🐔、椒鹽金針菇🍄‍🟫、脆脆山藥片,非常豐富。小酥肉同炸雞,顏色金黃,外脆內軟,山藥片亦十分脆口,當中椒鹽金針菇最爲特別,配埋泰式辣醬真係絕配👍🏻。海陸空天團,有魷魚🦑、掌中寶(即係雞軟骨🐓)、牛肉🐂,各5串,一共有15串,啱曬選擇困難症,咩都想試嘅我。串燒上面加咗孜然粉,同少少辣粉,十分惹味😋。最後甜品部份就係有無限任添任食嘅冰粉😲,食完較為濃味嘅烤魚,食埋清涼嘅冰粉甜品就啱曬啦。重點係自助區可無限任添任食晶瑩爽滑嘅冰粉,配料多達十款,可加配埋椰汁

餐廳環境寬闊,乾淨企理,全部都係卡位,坐得相當舒服☺️。
2021 瀏覽

金銀蒜香味烤魚🧄🐟
呢款口味係唔辣嘅,啱曬我呢啲唔食得辣嘅人👍🏻。

小食:易燃易爆小吃天團、海陸空天團(15串)🤩
易燃易爆小吃天團

海陸空天團(15串)

最後甜品部份就係有無限任添任食嘅冰粉😲,食完較為濃味嘅烤魚,食埋清涼嘅冰粉甜品就啱曬啦。重點係自助區可無限任添任食晶瑩爽滑嘅冰粉,配料多達十款,可加配埋椰汁🥥或者紅糖汁或者桂花蜜🍯,根據自己喜好自由配搭,十分滿足🥰。
冰粉
易燃易爆小吃天團
海陸空天團(15串)
冰粉
  • 冰粉自助吧