2023-03-15 80 瀏覽
˜”*°•.˜”*°• 塚田農場(尖沙咀)。•°*”˜.•°*”˜✿ 沖繩唐揚魷魚配七味沙律醬 💵 HK$98呢個每次食居酒屋我都一定必叫嘅😂唐揚魷魚炸到金黃香脆😗外脆內爽口😂越食越滋味✿ 鹿兒島產海苔配牛油果🥑 💵 HK$88牛油果好Creamy, 加埋海苔同芝麻鋪喺面好香同好夾✿ 海老天婦羅壽司卷 💵 HK$98呢個壽司卷一版有8件每件卷物入邊既蝦肉都非常鮮味彈牙😍而且每件入邊都仲有牛油果🫠外面粒粒魚子✿ 沖繩大島魷魚配豚肉炒麵 💵 HK$108呢個豚肉炒麵係用鐵板既, 所以上枱嘅時候係熱辣辣, 散發着勁香嘅豚肉味🤭同埋佢嘅醬汁都幾夠味✿ 明太子年糕薄餅 💵 HK$108呢個明太子年糕薄餅上邊鋪滿左新鮮嘅蔬菜食嘅時候將薄餅包住蔬菜同明太子加年糕口感層次幾豐富😊 不過我個人自己比較喜歡嘅話都係傳統薄餅多啲✿ Mango Coco 💵 HK$88芒果🥭味較淡, 味道清新吾會太甜✿ Passionfruit Tea 💵 HK$88呢個百香果茶我一定必點,因為我好鍾意飲百香果😂味道相對比較甜, 而且好解渴

✿ 沖繩唐揚魷魚配七味沙律醬 💵 HK$98
呢個每次食居酒屋我都一定必叫嘅😂
唐揚魷魚炸到金黃香脆😗外脆內爽口😂
越食越滋味

✿ 鹿兒島產海苔配牛油果🥑 💵 HK$88
牛油果好Creamy, 加埋海苔同芝麻鋪喺面
好香同好夾

✿ 明太子年糕薄餅 💵 HK$108
呢個明太子年糕薄餅上邊鋪滿左新鮮嘅蔬菜
食嘅時候將薄餅包住蔬菜同明太子加年糕

✿ Mango Coco 💵 HK$88
芒果🥭味較淡, 味道清新吾會太甜

✿ Passionfruit Tea 💵 HK$88