餐廳: 海皇漁港
資訊:

2023-08-19 372 瀏覽
哈囉大家!今次我要同大家分享一個海鮮火鍋嘅食評🦐🔥最近我去咗哩度食咗個海鮮拼盤火鍋,都相當唔錯,想推介俾你地🤭首先,佢嘅扇貝新鮮又彈牙,大大粒,味道鮮甜!😋另外,海蝦都好新鮮,肉質鮮美,煮熟之後更加鮮甜多汁!🦐仲有鮮魚片,十分鮮嫩,色澤鮮明,魚肉味道都唔錯,非常適合放入火鍋中煮食!🐟🔥蟹同魷魚都係拼盤中嘅亮點之一!蟹肉鮮甜豐腴,魷魚爽口彈牙,經過火鍋的熏煮,更加帶出它們的鮮味!🦀🦑整個海鮮拼盤的品質都好好,每一款海鮮都經過精心挑選和處理,特別係啲蟹都洗得好乾淨,給人一種食得放心而又豪華的感覺。🌟💯除咗味道之外,份量亦都十分慷慨,每一種海鮮都足夠供應好幾個人享用!👨‍👩‍👧‍👦另外仲有好多肉類同埋蔬菜,以及丸類都係任叫。總括而言,我對呢個海鮮火鍋拼盤留下嘅印象幾好。$188再加一如果你係海鮮愛好者,相信你會鐘意🌊🍲✨服務方面麻麻地,可能佢地太忙?我去嗰晚係星期五夜晚,座無虛席,如果想叫人收碟呀加單呀,要叫好耐。希望大家都可以嚐到同樣美味嘅海鮮拼盤火鍋,一齊分享食物的喜悅!Bon appétit!😄🍽️

哈囉大家!今次我要同大家分享一個海鮮火鍋嘅食評🦐🔥

首先,佢嘅扇貝新鮮又彈牙,大大粒,味道鮮甜!😋

另外,海蝦都好新鮮,肉質鮮美,煮熟之後更加鮮甜多汁!🦐