2021-03-15 487 瀏覽
💛 𝗢𝗽𝗲𝗻𝗴𝗿𝗼𝘂𝗻𝗱•𝗗𝗶𝗿𝘁𝘆 $40Dirty Coffee係以凍鮮奶作底 再倒熱Espresso☕️ 咖啡會慢慢融入牛奶中 睇落就好似污糟咗✨飲落口一冷一熱 先飲到咖啡酸澀再有牛奶嘅香甜 依杯Dirty我幾欣賞🥰咖啡味濃郁 牛奶同咖啡比例同溫度對我啱啱好 飲落好順口好滑✨深水埗最近多咗好多文青咖啡店 間間都各有特色 我今次選擇試openground係因為想坐低慢慢+chill住做asm☕️ 幾欣賞佢係類似co-working space 可以坐低慢慢做嘢 而且收據上面有Wi-Fi密碼 我當日去都幾多人拎住部電腦喺度做嘢💻 店舖上層仲做緊展覽 亦有不同嘅yellow產品 大家去嘅時候不妨都睇埋💛 睇返發現原來甜品都唔錯 等我搵日再試吓先!•🍴 𝗢𝗽𝗲𝗻𝗴𝗿𝗼𝘂𝗻𝗱📍深水埗大南街198號地舖•
💛 𝗢𝗽𝗲𝗻𝗴𝗿𝗼𝘂𝗻𝗱

𝗗𝗶𝗿𝘁𝘆 $40