2022-03-21 19 瀏覽
今日去咗深水埗嘅西九龍中心食中午😹簡直係童年回憶,發現8樓多咗好多餐廳,好多選擇。同朋友行左一圈,最後揀咗呢間食漢堡包🍔嘅餐廳Hunger Burger櫃檯好貼心,可以自助拎茄汁同手套。餐牌掛左係當眼位置,一眼就睇到,選擇唔算好多,但每款都幾有特色同幾吸引,好幾款都好想試😹😹😹都企係到糾結左好一陣最後揀左兩款漢堡包:焰辣雙芝士牛堡同拉絲大啡菇牛堡🤪焰辣雙芝士牛堡 $57呢個好推介比中意食辣同食芝士嘅朋友😻😻😻有成兩塊芝士,所以成個漢堡有濃嘅芝士香味,但又唔會搶左牛味,同埋辣嘅程度岩岩好,食到香辣味而食完唔洗狂飲凍水😽😽拉絲大啡菇牛堡 $65呢個就好適合唔中意食太飽太濟嘅朋友仔👍🏻👍🏻成個漢堡好足料,啡菇同牛都好大塊,未食已經聞到好香菇同牛嘅氣味,咬落去唔會覺得好油膩😋😋反而好滋味!!

櫃檯好貼心,可以自助拎茄汁同手套。

最後揀左兩款漢堡包:焰辣雙芝士牛堡同拉絲大啡菇牛堡🤪

焰辣雙芝士牛堡 $57