📍 Cosha (中環)餐廳位於半山區☕️裝修以奶白色調為主, 配上柔和既燈光好放鬆嘅感覺👍🏻門口係大落地玻璃門, 好開揚☀️食物主打Aussie Brunch🇦🇺 有好多牛油果菜式🥑🤤健康又好食😋非常有水準👍🏻 擺盤靚💕仲好岩打卡📸🤭✨ UFO $135 🛸呢一個要加點廚師既平衡技巧🤣先做到賣相咁特別🤩最上層有半個軟滑既牛油果🥑😋同埋流心蛋黃🟠下面係煙肉🥓帶點煙韌既酸種包🍞💕而墊底既沙律新鮮🥗有火箭菜, Ricotta芝士,醃製蕃茄, 蕃茄同開胃既柚子醋🤤又靚又好食❤️✨Good Day 2.0 $148 🍴呢一個All Day Breakfast好高質又有心思👍🏻軟滑既牛油果一片片工整咁排係碟上面🥑加上少少black pepper幾好食😋 煙肉卷成一朵小花😯仲有炒蛋🍳酸種麵包🍞薯餅🥔香腸🌭火箭菜🥗煙三文魚💫車厘茄🍅茄汁✨Mango Hill (Smoothies) 🥭 $62入面Blend左芒果🥭香蕉🍌乳酪🥛飲落好Fresh🌿口感豐富👍🏻帶點酸酸甜甜😋好好飲🤤✨Gram Latte (Purple Potato Taro)🍠 $50好靚好夢幻嘅淺紫色💜飲落好天然😋唔會太甜👍🏻紫薯加芋頭味
📍 Cosha (中環)

✨ UFO $135 🛸

✨Good Day 2.0 $148 🍴

✨Mango Hill (Smoothies) 🥭 $62

好靚好夢幻嘅淺紫色💜飲落好天然😋唔會太甜👍🏻紫薯加芋頭味香💜

📍 Cosha (中環)
中環伊利近街61號地舖