2023-11-30
全港唯一18CM長串燒😍😍逢星期四五六營業至凌晨2點🍻最近新設12人Party Room房 - 就係我坐嗰間!高度推介Okinawa Lime Juice💚 - 沖繩都未飲過咁好味!不酸不甜,剛剛到位,不溝過多水的濃稠,解渴解膩,物超所值!💯🌟💁🏻♀️💁🏻♂️🍀前菜(枝豆) HK$30 x2份量不少,有營養。熱茶是免費提供,需QR code下單。🍢串燒:- 蔥燒雞肉串 HK$45- 雞軟骨 HK$40- 鵪鶉蛋豬肉卷 HK$40- 車厘茄豬肉卷 HK$40多款選擇,足料夠晒長串。🎏烤魔鬼魚翅 HK$68送酒必點,配搭沙律醬,非常香。🥗明太子薯仔沙律 HK$68十分精緻,美味可口,作為前菜很開胃。🐡燒多春魚 HK$60熱辣辣,脆卜卜,多春口感真爽!🦑燒魷魚一夜干 半身 HK$74如預期般惹味,半份足夠2人吃。🍜叉燒鯛魚湯拉麵 HK$88魚湯味清新不膩,很有驚喜,少有獲得我歡心的拉麵!🍹飲品:🥃- Suntory Whisky KAKU HK$65🍋- Okinawa Lime Juice HK$43老公喝highball很寫意,我沾了一口,感覺不錯。我喝的沖繩生榨青檸汁,上面已經詳細推介
最近新設12人Party Room房 - 就係我坐嗰間! 高度推介Okinawa Lime Juice💚 - 沖繩都未飲過咁好味!
不酸不甜,剛剛到位,不溝過多水的濃稠,解渴解膩,
物超所值!💯🌟
💁🏻♀️💁🏻♂️
🍀前菜(枝豆) HK$30 x2 份量不少,有營養。熱茶是免費提供,需QR code下單。
🍢串燒: - 蔥燒雞肉串 HK$45
- 雞軟骨 HK$40
- 鵪鶉蛋豬肉卷 HK$40
- 車厘茄豬肉卷 HK$40
多款選擇,足料夠晒長串。
🎏烤魔鬼魚翅 HK$68 送酒必點,配搭沙律醬,非常香。
🥗明太子薯仔沙律 HK$68 十分精緻,美味可口,作為前菜很開胃。
🐡燒多春魚 HK$60 熱辣辣,脆卜卜,多春口感真爽!
🦑燒魷魚一夜干 半身 HK$74
如預期般惹味,半份足夠2人吃。
🍜叉燒鯛魚湯拉麵 HK$88 魚湯味清新不膩,很有驚喜,少有獲得我歡心的拉麵!
🍹飲品: 🥃- Suntory Whisky KAKU HK$65
🍋- Okinawa Lime Juice HK$43
老公喝highball很寫意,我沾了一口,感覺不錯。
我喝的沖繩生榨青檸汁,上面已經詳細推介了,不能錯過。
🍮Dessert: Dinner Warabi Mochi 4 pcs HK$42
2款口味,甜度適中,黏黏的口感作結,滿足的一頓。