餐廳: 極尚大喜屋 (銅鑼灣廣場一期)
資訊:

2024-12-15 105 瀏覽
屋企人聚會最鍾意黎銅鑼灣極尚大喜屋,貪呢度勁多野食,地點又就腳,卡位坐得舒適,人均HK$298 ,就可以無限任飲任食🤩🤩自助區都勁多選擇有小食、蒸籠點心、燉湯類、冷盤、海鮮、雪糕、飲品、糖果、水果等,款式包羅萬有,梗有一款鍾意😊除咗汽水、果汁之外,仲有好多酒類飲品:清酒、梅酒、啤酒,仲有罐裝Sapporo、燒酌,岩晒傾計聚會🥳先黎食冷盤刺身先,有三文魚、油甘魚、池魚王、鮑片、馬刀貝、赤貝甜蝦、大赤蝦等等😍。全部都非常新鮮,回本海膽手卷,海膽味道甘甜一品料理有驚喜,花雕醉鮑魚、瑤柱扒豆苗最最最開心係有炸榴槤波波同烤榴槤,所以留港消費一樣平靚正甜品櫃有芒果布甸、朱古力布甸、水晶糕、乳酪、糯米糍,韓國雪條、Mega脆皮雪條,雪糕有多款,有我最鍾意既Häagen-Dazs,配埋生果食超正呀🥳

一品料理有驚喜,花雕醉鮑魚、瑤柱扒豆苗
最最最開心係有炸榴槤波波同烤榴槤,所以留港消費一樣平靚正