2023-10-23 695 瀏覽
行經企業廣場見到有啲新開嘅食肆喎,於是搵埋同事搵日去試,點知去到先發現原來係南角2.0😝九龍城就成日都去,lunch未食過,就試吓呢間係九龍灣嘅睇吓有咩分別。其實都係一樣啫。佢個Menu應該都係同九龍城嗰個一樣,我哋三個人叫咗一個烤法國雞件大蝦辣豆瓣醬芝士鍋,一個普寧豆醬蜆肉忌廉汁焗法國銀鱈魚同埋手撕豬肉水煮蛋酸種多士。主食大部份都係用佢個酸種多士嚟點佢嘅汁醬,雞件唔會太嚡,反而係個銀鱈魚唔係好滑嫰嗰種,味道都唔錯嘅最失敗應該係跟餐加錢嘅精選三色蛋糕,其實係平時人哋hightea切開細細件細細件嘅芝士蛋糕(三種顏色)會唔會太普通咗啲?😞最驚喜係個熱朱古力都有拉花🥰又唔知那裏來的豪氣,竟然唔收返啲同事錢

最驚喜係個熱朱古力都有拉花🥰
又唔知那裏來的豪氣,竟然唔收返啲同事錢

三色蛋糕😜
普寧豆漿蜆肉忌廉汁焗法國銀鱈魚