2024-01-11 29 瀏覽
平時好小食拉麵!因為通常出面既拉麵都係得個鹹字,我只係會去呢度食‼️就係因為呢度係唔會有味精,同埋唔會咁鹹,但又有佢本身既湯底同配料既味‼️之前都有去開其他分店,今次都算係第一次係調景嶺食,而我都算係熟客‼️間中有時間就會係度食‼️上次食過,都可以再食,仍然都係食味增炸餃拉麵,炸餃子同拉麵分開上‼️拉麵好新鮮,即刻整好就食得‼️湯底好香,食完晒拉麵都忍唔住要飲埋湯,再食埋餃子,炸過就更加好食,餃子再浸一浸湯底‼️更加正,平時既食法就係咁,呢個拉麵既味道依舊一樣咁好‼️一個人都夠晒食,拉麵仲有蛋同紫菜,同埋裡面既拉麵其實都好多,以我細食既人來講,都真係夠‼️然後仲要飲埋黑糖珍珠奶茶‼️質地夠晒滑,黑糖既味真係好正,其實令我諗起台灣既黑糖,依舊食過都係咁好‼️仲可以保持質素‼️值得支持同幫襯環境乾淨,舖頭美觀,永遠支持只吃麵匠八‼️味道👅👅👅👅👅👅👅環境👅👅👅👅👅👅👅質素👅👅👅👅👅👅👅

環境乾淨,舖頭美觀,永遠支持只吃麵匠八‼️
味道👅👅👅👅👅👅👅
環境👅👅👅👅👅👅👅