2019-05-29 21 瀏覽
呢間冰室d野食又幾得喎~冰室黎講,佢既質素唔差仲算係好!鐵板餐: 紐西蘭肉眼扒 $98👍🏻👍🏻👍🏻(個汁佢係另外配既,自己鐘意落幾多就落幾多)不嬲對茶餐廳/冰室既鐵板餐無咩期望,但係呢度呢個鐵板肉眼扒堅係好食🤤當然佢比唔上高級扒房, 但絕對好食過花x餐廳果d...塊扒其實都幾大份,切開入面仲要係6-7成熟,無諗過冰室可以食到呢個生熟程度既扒。而且無諗過佢味道都有驚喜,個汁佢係另外配既,自己鐘意落幾多就落幾多。噤樣個味道就可以自己去調節喇👍🏻我地叫左黑椒汁,汁既味唔會太搶,唔會蓋過塊扒既肉味,可以話係我地食過最好味既冰室牛扒..焗厚切豬扒飯 $57👍🏻👍🏻個飯可以話係抵食夾大件,個飯本身唔會太乾,加埋d茄汁份量岩岩好,撈埋一齊啖啖飯都吸到d汁🤤上面既芝士份量唔算多,不過又岩岩好可以拉絲😂豬扒夠厚又夠大件,啖啖咬落都爽口又彈牙👍🏻👍🏻👍🏻..美顏杏仁霜 $16👍🏻👍🏻好香杏仁味,唔會太濃,都算唔錯啦~..跟餐凍奶茶香滑,唔會太甜👍🏻呢個價錢,有咁既質素真心覺得好好!
呢間冰室d野食又幾得喎~冰室黎講,佢既質素唔差仲算係好!

鐵板餐: 紐西蘭肉眼扒 $98👍🏻👍🏻👍🏻
鐵板餐: 紐西蘭肉眼扒
個汁佢係另外配既,自己鐘意落幾多就落幾多)
鐵板餐: 紐西蘭肉眼扒

當然佢比唔上高級扒房, 但絕對好食過花x餐廳果d...

焗厚切豬扒飯 $57👍🏻👍🏻
焗厚切豬扒飯

上面既芝士份量唔算多,不過又岩岩好可以拉絲😂
豬扒夠厚又夠大件,啖啖咬落都爽口又彈牙👍🏻👍🏻👍🏻
美顏杏仁霜 $16👍🏻👍🏻
美顏杏仁霜
好香杏仁味,唔會太濃,都算唔錯啦~
跟餐凍奶茶

香滑,唔會太甜👍🏻

呢個價錢,有咁既質素真心覺得好好!
2019-05-28
  • 紐西蘭肉眼扒