2024-01-23 33 瀏覽
「寶字號刀削麵」係一間小店,佢嘅特色就係刀削麵,令人回味無窮。我叫咗佢哋嘅超值雙人套餐,真係物超所值!寶字號豬肉刀削麵,麵條口感有咬勁,配上豬肉絲同鮮蔬,味道鮮美又滿足。湯底濃郁,令人胃口大開!辣椒炒肉面,辣椒醬炒得香辣可口,搭配嫩滑的肉片同麵條,味道真係一絕!辣愛者一定唔可以錯過呢一碗!套餐中的小食,雞米花同小酥肉。雞米花炸得香脆多汁,入口即化;小酥肉則是外脆內軟,肉汁豐富。兩款配菜都係完美嘅小點心,增添咗整餐的多樣性。「寶字號刀削麵」嘅菜式既豐富又美味,份量十足,價格又實惠。無論係快餐式嘅用餐還是打包帶走,都非常方便。如果你鍾意麵食同中國小吃,「寶字號刀削麵」值得一試!🍜🐖🌶️🍗🍖