2024-10-22 251 瀏覽
有時候行過呢度都會見呢間餐廳外面有人排隊,今日下午排咗等大概15分鐘左右,人流都好多,地方唔算好大,通常食完都唔會坐好耐就走,所以翻枱都幾快!門口係起棚嘅裝修設計,已經可以喺門口打卡,而入邊亦有龍鳳牆,就好似擺酒咁😂👍🏻都比較肚餓叫多咗嘢食😜必食沙嗲牛肉煎雙蛋麵:沙嗲牛的份量都好多,味道有啲偏甜得來帶少少辣,啲麪都彈牙,煮得剛剛好厚切餐肉炒蛋熱香餅漢堡:熱香餅夾午餐肉同炒蛋,配搭幾新鮮。熱香餅即叫即制,蛋味香濃,配糖漿食,鹹鹹甜甜原來都幾夾。金沙朱古力流心西多士:傳統西多通常夾花生醬,今次試呢個中間係流心朱古力醬,面頭灑上大量脆脆嘅朱古力碎。啖啖朱古力,朱古力控點忍得口。滑蛋叉燒飯:半熟滑蛋叉燒,蛋味濃,又嫩滑,叉燒唔鞋。蓋上飯面,飯粒分明,落少少鼓油已經好美味。椰汁紅豆冰:椰汁香濃,紅豆都幾淋,又大大杯。阿華田脆脆雪山:香濃阿華田面頭有大量朱古力脆脆,有得飲又有得食。仲有覺得呢間餐廳都幾勵志,在不同的餐具都有唔同嘅金句,例如我有一份工,叫做陰公😂😂😂我睇完都會笑一笑🤣

椰汁紅豆冰:椰汁香濃,紅豆都幾淋,又大大杯。

2024-10-20
15 分鐘 (堂食)
下午茶