2024-03-21 247 瀏覽
喺T.O.P嘅靚靚餐廳No Money So Lonely 裝修佈置好有心思✨玩味十足 勁多打咭位 Lunch有set有單點 有啲菜式名都搞笑設計過😆ꕥ 芝士菠菜蟹肉忌廉炒飯 Lunch set之一🍽️會送埋餐湯同飲品 當日係雜菜湯 仲跟埋一片蒜蓉多士添🧄而炒飯就係一個比較西式嘅配搭 面頭鋪上滿滿蟹肉 下面仲有好多菠菜同什菌 用芝士同忌廉炒飯 有點risotto嘅效果🧀ꕥ 豬軟骨配自家製豬油炒飯 豬軟骨質感軟稔而入味 加埋豬油同辣椒一齊炒飯 絕對係惹味之選🌶️而且呢度飯嘅份量都好多 相信係男士食嘅話 都一定會夠飽ꕥ 白癡戀人 ꕥ 提拉米蘇泰奶咖啡 飲品選擇都有好多 我哋就揀咗兩杯好啱打卡嘅咖啡📸白癡戀人係有棉花糖同白朱古力 鐘意甜嘅朋友都會好喜愛 而且杯下嘅雲朵碟真係勁靚☁️而提拉米蘇泰奶咖啡上面真係有tiramisu㗎 靚得嚟仲好似多咗個甜品食咁😆

Lunch有set有單點 有啲菜式名都搞笑設計過😆

ꕥ 芝士菠菜蟹肉忌廉炒飯