2023-01-22 92 瀏覽
呢個套餐好豐富,又有餃子又有串燒,食落唔單止野味,仲好吸晴。🌹玫瑰園套餐本店signature 玫瑰餃子,外觀好吸引有兩朵玫瑰花,而且五顏六色的。餃子是煎餃,因而好香脆。餡料係豬肉加粟米,肉都是彈牙的,味道不俗。🐣明太子雞翼及雞中翼全部都係燒雞翼,明太子雞翼內釀左啲明太子,雞中翼就係辣嘅。雞翼整體都燒到好彈好多肉汁,好野味。🍢翠肉瓜、豬頸肉、五花腩、免治雞肉串、菠蘿五花腩串燒翠肉瓜都燒得很多汁;豬頸肉彈牙;五花腩油香肉爽;免治雞肉串質地似麥樂雞;菠蘿五花腩串啲菠蘿汁中和左啲肉既油膩感,整體好香口好味。🦪蒜蓉燒蠔、蒜蓉燒扇貝上餐桌時滋滋作響,扇貝十分鮮味,蒜蓉味齒頰留香。蠔我就未有品嚐,因而未能評價。🍆茄子呢個茄子燒得好高質,佢既蒜味好濃烈同茄子味都超級多汁,食下食下會食哂成條。🥤白桃梳打有香香既白桃味帶有少少甜,食串燒要飲一飲先可以解渴。

🌹玫瑰園套餐

🐣明太子雞翼及雞中翼

🍢翠肉瓜、豬頸肉、五花腩、免治雞肉串、菠蘿五花腩串

🦪蒜蓉燒蠔、蒜蓉燒扇貝

🍆茄子

🥤白桃梳打
有香香既白桃味帶有少少甜,食串燒要飲一飲先可以解渴。