Pondside (金鐘).一直都好想試香港公園入面嘅餐廳,環境優美又grand💜但個人覺得日光下應該會靚好多🥹下次要黎試tea!!.▪️Avocado Mango Spicy Prawn Salad▪️.食西餐緊係要食個沙律,芒果開胃,有三隻大蝦又夠新鮮爽脆.▪️Parma Ham with Cantalouge▪️.可惜隻哈密瓜唔夠甜,如果唔係呢個配搭真係無得彈🥹.▪️Spaghetti Carbonara▪️.Carbonara大家都唔陌生,夠creamy仲有芝士碎.▪️Grilled US Rib eye with truffle gravy▪️.今日重點主菜— Rib rye! 肉質厚實,非常juicy💜配菜仲有迷你紫薯,薯蓉,蘆筍,椰菜花同埋溫室蕃茄仔。食肉食到少膩,蕃茄仔好甜可以解膩!.📌 Pondside (金鐘)金鐘紅棉路19號香港公園.環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pondside (金鐘)

食西餐緊係要食個沙律,芒果開胃,有三隻大蝦又夠新鮮爽脆

▪️Parma Ham with Cantalouge▪️
可惜隻哈密瓜唔夠甜,如果唔係呢個配搭真係無得彈🥹

▪️Spaghetti Carbonara▪️
Carbonara大家都唔陌生,夠creamy仲有芝士碎

📌 Pondside (金鐘)
金鐘紅棉路19號香港公園
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️